Oppisopimusviikko 2022 – On aika palkita tulevaisuuden tekijät!

Haussa vuoden 2022 opiskelija, työnantaja, työpaikkaohjaaja ja mentori sekä yrittäjä-oppisopimusopiskelija

Valtakunnallista Oppisopimusviikkoa vietetään 3.-9.10.2022, jonka yhteydessä Suomen oppisopimusosaajat ry palkitsee jälleen ansioituneita oppisopimusopiskelijoita, yrittäjä-oppisopimusopiskelijan, työnantajia, työpaikkaohjaajan ja mentorin. Asetu itse ehdolle tai aseta ehdokkaaksi ansioituneet tulevaisuuden tekijät! Kilpailuun osallistutaan esittelyvideolla.

Ehdokaskategoriat 

  • Kategoria 1: Vuoden oppisopimusopiskelija (2hlöä)
  • Kategoria 2: Vuoden oppisopimustyönantaja (2 työnantajaa): alle 20 henkilöä ja yli 20 henkilöä työllistävä)
  • Kategoria 3: Vuoden työpaikkaohjaaja (1) ja yrittäjän-oppisopimusopiskelijan mentori (1)
  • Kategoria 4: Vuoden yrittäjä-oppisopimusopiskelija (1)

Kilpailuaika

Hakemuksia voi jättää 21.9.2022 mennessä oheisella hakemuksella

Hakukelpoisuus 

Kilpailu toteutetaan neljässä eri kategoriassa. Oppisopimusopiskelijoiden ja yrittäjä- oppisopimusopiskelijoiden tulee olla valmistuneita tutkintoon vuoden 2022 aikana ennen hakemuksen jättämistä.  Koulutuksen järjestäjä voi esittää yhtä ehdokasta per kategoria paitsi 2. ja 3. kategoriaan voi ehdottaa kahta ehdokasta kategorian kuvauksen mukaisesti.

Ehdokkaalle tulee ilmoittaa ennakkoon, että videot ovat julkisia.

Hakeminen/esittelyvideo 

Hakemus tulee tehdä videona, jonka kesto voi maksimissaan olla 3 minuuttia. Yli 3 minuutin videoita ei hyväksytä kilpailuun. Videon toteutus on vapaa. Ehdokkaan ilmoittaminen tapahtuu sähköisellä lomakkeella, johon liitetään videon linkki.

Hakemuksen voi jättää täällä.

Hakijoiden videot kootaan Oppisopimus.fi -sivuston YouTube-tilille ja niitä tuodaan esiin eri somekanavilla valtakunnallisella Oppisopimusviikolla 3.-9. lokakuuta 2022. Videoiden, joissa ääni on osa informaatiota, sisältö esitetään myös luettavana tekstinä. Muista siis hakemuksen jättäessäsi videoiden tekstitys!

Videon tulee olla julkinen, jotta se voidaan nostaa Oppisopimus.fi -sivuston YouTube-kanavan videosoittolistalle.

Videon alkuun tulee tekstittää seuraavaa: Oppisopimuspalkittavat 2022 ehdokas: kategoria, johon osallistuu esim. vuoden oppisopimusopiskelija sekä henkilön nimi / yrityksen nimi:

Esim. Oppisopimuspalkittavat 2022 -ehdokas: vuoden oppisopimusopiskelija, Onni Oppivainen, Oppisopimus Oy.

Voittajien valinta ja palkitseminen 

Esiraati valitsee videohakemusten joukosta 3-5 esitettävää hakemusta tuomaristolle jokaisessa kategoriassa. Arvovaltainen tuomaristo valitsee voittajat. Tuomaristo voi myöntää myös kunniamainintoja kaikissa kategorioissa.

Osallistu mukaan!

Kysyttävää kilpailusta?

Lähetä kysymyksesi osoitteeseen virpi.spangar@osao.fi