Muistutus! Ammatilliselle koulutukselle näkyvyyttä ammattitaitoviikoilla lokakuussa 2019!

Nyt kaikki mukaan ilmoittamaan tapahtumia ammattitaitoviikolla!

Käykää rohkeasti ilmoittamassa omista tapahtumistanne oheisesta linkistä:

https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/register-your-VocationalSkillsWeek2019

 

Katso lisätiedot ja klikkaa otsikkoa alla näkyvästä kuvasta.

 

Ammatilliselle koulutukselle näkyvyyttä ammattitaitoviikolla 14. – 18.10.2019

 

Euroopan komission vuosittain järjestämän Euroopan ammattitaitoviikon päätapahtuma järjestetään Suomen EU-puheenjohtajakauden johdosta tänä vuonna Suomessa.

Viikon tavoitteena on tuoda positiivista näkyvyyttä ammatilliselle koulutukselle ja tarjota alan toimijoille eri puolilta Eurooppaa mahdollisuuksia vuoropuheluun ja verkostoitumiseen. Helsingissä järjestettävään päätapahtumaan sisältyvissä lukuisissa kokouksissa ja konferensseissa käsitellään muun muassa tulevaisuuden työelämän osaamistarpeita ja niiden ennakointia, jatkuvaa oppimista ja elinikäistä ohjausta sekä digitalisaatiota. Useimmat ammattitaitoviikon Helsingissä järjestettävistä tapahtumista ovat tietyille asiantuntijaryhmille suunnattuja kutsuvierastilaisuuksia, mutta muilta osin viikkoon on mahdollista osallistua.

Tähän on koottu Skills Weekin kaikille avoimet tapahtumat, joihin on siis vapaa pääsy. Sisältää myös linkin viikon avoimiin ja suoriin verkkolähetyksiin, joihin kuuluu mm. oppisopimusallianssin konferenssi 15.10. klo 14.00.

Tutustu oheiseen tiedotteeseen, joka sisältää myös linkit ilmoittautumisiin:

EVSW tule mukaan