Kuvia ja tunnelmia Opso ry:n laivaseminaarista

Suomen Oppisopimusosaajat ry:n syysseminaari järjestettiin lokakuun lopussa laivaseminaarina. Tilaisuuteen osallistui noin 120 työelämässä oppimisen asiantuntijaa, jotka antoivat hyvät palautteet tapahtumalle. Ajankohtainen ja täysipainoinen ohjelma, mielenkiintoiset puheenvuorot ja hyvä tunnelma saivat kiitosta. Todellinen ”yleisön suosikki” oli okm:n opetusneuvos Mari Pastila-Eklund, jolle aina toivotaan vielä enemmän aikaa! Palautteissa myös toivottiin enemmän verkostoitumista ja työpajatyöskentelyä. Uudet jäsenet voisi esitellä ja näin auttaa heidän tutustumistaan. Ruotsinkieliset materiaalit nostettiin myös toiveena esiin.

Lähes 80% vastaajista oli kiinnostunut webinaareista, joissa käsitellään oppisopimuskoulutusta lainsäädännön, prosessin ja opiskelijahallintojärjestelmän näkökulmista. Viemme webinaari-ideaa eteenpäin, niistä myöhemmin lisää.

Tilaisuudessa palkittiin myös Vuoden 2018 oppisopimusopiskelija, työpaikkaohjaaja, yritys ja yrittäjäopiskelija: https://oppisopimus.fi/vuosittain-yli-50-000-oppisopimusopiskelijaa/

Seuraava seminaari ja yhdistyksen vuosikokous pidetään Vaasassa 27.-28.3.2019, siitä kerromme lisää helmikuun alussa.

Ihan pian aloitetaan!
Puheenjohtaja Virpi Spangar
Voittajan on helppo hymyillä!
Kaisa Luhtala Tredusta spiikkaa ylijohtaja Mika Tammilehdon palkintoja jakamaan