OPSO ry:n hallitus esittäytyy, Timo Lehtinen

”Lehtinen Luksiasta” tai ”Oppisopimusmies” tapaan itseni esitellä… Ensimmäisen urani olen luonut konepaja- ja telakkamaailmassa koneinsinöörinä ja olen siitä yhä ylpeä. Tämä toinen urani on ollut mielenkiintoinen matka ammatillisen koulutuksen parissa ja erityisesti oppisopimuskoulutuksen parissa. Olen solminut varovasti arvioidenkin yli 2000 oppisopimusta pääosin teknisiin ammatteihin ja tutkintoihin.

Pakumiehet Länsi-Uudellamaalla laajasti tunnistavat minut ja moikkaavat iloisesti, vaikka en heitä enää tunne…

Nykyinen virkani on johtava koulutustarkastaja ja toimin Luksian Työelämäpalveluissa ja tarkemmin Oppisopimuskeskuksessa oppisopimustiimini tukena. Olen saanut olla mukana tässä valtakunnallisessa oppisopimusperheessä jo yli 20 vuotta ja kollegat monista toimistoista ovat muuttuneet hyviksi ystäviksi.

Ihan parasta tämä yhteenkuuluvaisuuden tunne ja yhteisöllisyys.

Olen positiivinen ja koetan löytää niitä elämän valoisia puolia ja humaltua aina elämästä (puheenjohtajamme Virpin termi), kun siihen on tilaisuus. Tunnustan olevani hieman allerginen pitkille kokouksille, pukumiehille ja kaikenlaiselle pönötykselle sekä virkamiesjargonille. Minut on mahdollista bongata yleensä jostain niistä pöydistä, joissa on kovin meteli ja ilakointi. Pahoittelen sitä(kin).

Harrastuksiini kuuluu puusorvausta, laskettelua, mökkeilyä, Fingerporin sarjakuvia sekä vanha, saksalainen katoton auto.

Laitoin nuoruuden kuvan, se on vähän parempi.

Timo Lehtinen, OPSO ry hallituksen jäsen
Johtava koulutustarkastaja
Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä
tel. +358 50 300 5038
timo.lehtinen@luksia.fi