OPSO ry:n hallituksen puheenjohtaja Virpi Spangar esittäytyy

Teen työtä oppisopimuskoulutuksen edistämisessä suurella sydämellä. Toimin sidosryhmissä ja verkostoissa ja työelämärajapinnassa. Puheenjohtajan tehtävässä johdan yhdistyksen hallituksen toimintaa, teen vahvaa sidosryhmätyötä ja osallistun erilaisiin valtakunnallisiin työryhmiin, kuten OKM:n reformin seurantaryhmä ja AMKE ry:n ammattiosaamisen valiokunta.

Olen oppisopimuskoulutuksen veteraani ja toiminut erilaisissa tehtävissä oppisopimuskoulutuksen parissa 20 vuotta. Valtakunnallisissa tehtävissäni on kuulunut oppisopimuskoulutuksen kehittämishankkeiden vetämistä, oppisopimuskoulutuksen laadun kehittämistä ja oppisopimuskoulutuksen kansainvälistymistä. Yhdistyksessä olen toiminut asiantuntija- ja hallituksen jäsenenä lähes kymmenen vuotta. Vahvuuteni on työpaikalla tapahtuvan oppimisen kokonaisuuden ymmärtämisessä ja työelämän rajapinnassa toimimisessa.

Toimin Oulun seudun koulutuskuntayhtymässä Työelämä- ja yrityspalveluissa palvelujohtajana. Tehtävääni kuuluu oppisopimusten laadunvarmistuksen koordinointi ja oppisopimustoimijoiden ohjaus.

Virpi Spangar
Palvelujohtaja
Oulun seudun koulutuskuntayhtymä Osekk
Työelämä- ja yrityspalvelut
tel. +358 50 520 8854
virpi.spangar@osekk.fi