Oppisopimusviikko -tule mukaan!

Valtakunnallista Oppisopimusviikkoa vietetään 9.­13.10.2017. Oppisopimusta juhlistetaan verkko- ja paikallistapahtumissa ympäri Suomen.

Lokakuussa ensimmäistä kertaa vietettävän Oppisopimusviikon pääjärjestäjänä toimii OpsoDiili-koordinaatiohanke. Oppisopimusviikossa on mukana myös koulutuksenjärjestäjät ympäri Suomen ja sen virallisena suojelijana toimii opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen. Yhteistyökumppaneina ovat mm. Opetus- ja kulttuuriministeriö, Taloudellinen tiedotustoimisto TAT sekä Suomen Yrittäjät.

Viikkoon osallistuminen

  1. Tietoa viikosta – Liity Facebook-tapahtumiin

Facebookiin on perustettu OpsoDiili-ryhmän alle tapahtuma ”JÄRJESTÄJÄ: Oppisopimusviikko”, joka on tarkoitettu järjestäjien sisäiseksi keskustelun ja tiedottamisen kanavaksi. Mikäli et ole ryhmän jäsen, voit pyytää oikeuksia sivuston kautta. Oppisopimus.fi-yhteisön alaisuudessa oleva tapahtuma ”Oppisopimusviikko 2017” on kaikille avoin ja julkinen tapahtuma, joka on tarkoitettu ulkoiseen viestintään. Järjestäjä voi ilmoittautua halutessaan molempiin. Lisäksi Oppisopimusviikosta tiedotetaan sivulla www.oppisopimus.fi/oppisopimusviikko.

 

Järjestäjille pidettiin 18.5. webinaari, jonka tallenne löytyy Youtubesta. Oppisopimusviikkoa ennen on luvassa ainakin vielä yksi webinaari, josta tiedotetaan myöhemmin ”JÄRJESTÄJÄ: Oppisopimusviikko” -tapahtumassa.

 

  1. Järjestäjän opas + muut materiaalit – Lataa maksutta Trellosta

Järjestäjille kirjoitettu 14-sivuinen opas on saatavilla Trellosta. Opas sisältää mm. ideoita tapahtumiin sekä muuta tarpeellista tietoa Oppisopimusviikosta järjestäjän näkökulmasta: https://trello.com/c/ACt1kKsX/161-j%C3%A4rjest%C3%A4j%C3%A4n-opas

 

Oppisopimusviikkoa varten tehtyjä materiaaleja (esim. tiedotteita ja logot) on Trellossa ja niitä voi vapaasti hyödyntää esimerkiksi omaan markkinointiin: https://trello.com/b/nsIGzB4G/materiaalipankki

  1. Materiaalien tilaus – Tilaa kimpassa ja säästä

Koulutuksenjärjestäjät voivat halutessaan tilata maksullisia materiaaleja Oppisopimusviikkoa varten (esim. heijastimia ja kangaskasseja).

Yhteistilaus 30.6. mennessä. Linkki tilauslomakkeeseen: https://link.webropolsurveys.com/S/F444332A6E93787A

 

  1. Yhteiset oppisopimusmateriaalit kaikkien hyödyksi

Oppisopimusviikon tehtävänä on myös tuoda koulutuksenjärjestäjiä lähemmäksi toisiaan. Jos organisaatiossanne on tehty oppisopimukseen liittyviä materiaaleja (esim. opettajan opas yms.), voit halutessasi laittaa sen meille sähköpostilla. Käytämme tekemiänne materiaaleja uusien luontiin sekä keräämme niitä yhteiseen materiaalipankkiin.

 

Lataa ja jaa vapaasti Oppisopimus.fi-materiaaleja

  1. Videot Youtubessa

Oppisopimus.fi-kanavalla julkaistut videot on kaikkien käytettävissä. Katso ja laita hyvä kiertämään: https://www.youtube.com/channel/UCERW6f28a1u7gOAxDY-VChA

 

  1. Kuvia sosiaaliseen mediaan

Mukavaa sisältöä oman organisaation somekanaviin saat Oppisopimus.fi:n Instagramissa ja Facebookissa julkaistuista kuvista. Ne on tallennettu myös Trelloon ja niitä saa jakaa vapaasti: https://trello.com/c/VkYsG6cC/157-somekuviin-linkki