Oppisopimusviikko 2021 – Oppisopimuspalkittavia etsitään taas

On aika palkita tulevaisuuden tekijät! – Haussa vuoden opiskelija, työnantaja, mentori ja työpaikkaohjaaja

Valtakunnallista Oppisopimusviikkoa vietetään 4.-10.10.2021, jonka yhteydessä Suomen oppisopimusosaajat ry palkitsee jälleen ansioituneita oppisopimusopiskelijoita, työnantajia, työpaikkaohjaajan ja mentorin sekä yrittäjä-oppisopimusopiskelijan. Asetu itse tai aseta ehdokkaaksi ansioituneet tulevaisuuden tekijät! Ehdokkaista tulee olla esittelyvideo.

Ehdokaskategoriat

  • Kategoria 1: Vuoden oppisopimusopiskelija (2hlöä)
  • Kategoria 2: Vuoden oppisopimustyönantaja (2 yritystä: alle 20 henkilöä ja yli 20 henkilöä työllistävä)
  • Kategoria 3: Vuoden työpaikkaohjaaja ja vuoden mentori
  • Kategoria 4: Vuoden yrittäjä-oppisopimusopiskelija

 

Kilpailuaika

Hakemuksia voi jättää 1.8. – 24.9.2021

Hakukelpoisuus

Oppisopimuspalkittavia palkitaan neljässä eri kategoriassa. Oppisopimusopiskelijoiden (myös yrittäjä oppisopimusopiskelijoiden kategoriassa) tulee olla valmistuneita tutkintoon vuoden 2021 aikana. Koulutuksen järjestäjä voi esittää yhtä ehdokasta per kategoria (3. kategoriaan voi ehdottaa työpaikkaohjaajan ja mentorin).

Ehdokkaille tulee ilmoittaa ennakkoon, että videot ovat julkisia.

Hakeminen/esittelyvideo

Hakemus tulee tehdä videona, jonka kesto voi maksimissaan olla 3 minuuttia. Videon toteutus on vapaa. Ehdokkaan ilmoittaminen tapahtuu sähköisellä lomakkeella, johon liitetään videon linkki. Hakemuksen jättäneiden videot kootaan julkiselle Oppisopimus.fi:n YouTube-tilille ja niitä tuodaan esiin valtakunnallisella Oppisopimusviikolla 4.-10. lokakuuta 2021 Oppisopimus.fi-sivustolla ja somekanavissa. Videoiden, joissa ääni on osa informaatiota, sisältö esitetään myös luettavana tekstinä. Muista siis hakemuksen jättäessäsi videoiden tekstitys!

 

Ehdokasvideon nimeäminen

Esittelyvideo tulee julkaista YouTubessa ja sen täytyy olla julkinen, jotta se voidaan nostaa Oppisopimus.fi:n YouTube-kanavan videosoittolistalle. Videon alkuun tulee tekstittää seuraavaa: Oppisopimuspalkittavat 2021  ehdokas: kategoria, johon osallistuu esim. vuoden oppisopimusopiskelija sekä henkilön nimi / yrityksen nimi:

Esim. Oppisopimuspalkittavat 2021 -ehdokas: vuoden oppisopimusopiskelija, Onni Oppivainen, Oppisopimus Oy

Voittajien valinta ja palkitseminen

Esiraati valitsee videohakemusten joukosta kustakin kategoriasta 3-5 tuomaristolle esitettävää hakemusta. Arvovaltainen tuomaristo valitsee voittajat. Tuomaristo voi myöntää myös kunniamainintoja kaikissa kategorioissa.

Voittajat julkistetaan Ammatillisen koulutuksen seminaarissa 17.11.2021 Aulangolla, Hämeenlinnassa.

 

Osallistu mukaan!

Hakemuksen voi jättää täällä. 

Kysyttävää kilpailusta?

Lähetä kysymyksesi osoitteeseen liisa.klinge(at)tampere.fi