Haku alkaa nyt vuoden oppisopimuspalkittavista

Suomen oppisopimusosaajat ry (Opso ry) palkitsee jälleen ansioituneen vuoden oppisopimusopiskelijan, -työnantajan, -työpaikkaohjaajan tai mentorin sekä yrittäjä-oppisopimusopiskelijan valtakunnallisella Oppisopimusviikolla 7.-20.lokakuuta 2019. Tänä vuonna Oppisopimusviikko ajoittuu kahdelle kalenteriviikolle, joista toinen on samanaikaisesti kuin kansainvälinen European Vocational Skills Week.


Hakeminen

Hakemus tulee tehdä videona, jonka kesto voi maksimissaan olla 3 minuuttia. Videon toteutus on vapaa. Hakemus jätetään sähköisellä lomakkeella, johon liitetään myös videon linkki. Koulutuksen järjestäjä voi esittää yhtä ehdokasta/palkittavien kategoria. Ehdokkaille on hyvä ilmoittaa ennakkoon, mikäli koulutuksen järjestäjä ilmoittaa hänet mukaan ehdokkaaksi. Opiskelijoiden tulee olla valmistuneita. Voittajien videot julkaistaan Oppisopimus.fi-sivustolla ja somekanavissa.

Hakemuksen voi jättää täällä: https://forms.gle/us75CaqWBwrrSK4dA

Voittajat

Esiraati valitsee videoiden joukosta kustakin kategorista 3-5 tuomaristolle esitettävää hakemusta. Arvovaltainen tuomaristo valitsee voittajat ja palkitut. Voittajat julkistetaan European Skills Week -viikolla.

Kilpailuaika

5. elokuuta 2019 – 15. syyskuuta 2019.

 

 

Ohessa tiedote pdf-muodossa:

Palkittavat_2019