Tokmanni tarjoaa oppisopimusten avulla hienoja mahdollisuuksia kehittyä ja opiskella töiden ohella

Vuosi sitten tokmannilaisille tarjoutui mahdollisuus suorittaa Mercuriassa lähiesimiestyön ammattitutkinto oppisopimuskoulutuksena. Kehittymishaasteen otti rohkeasti vastaan 19 eri myymälän osastovastaavaa, jotka olivat siirtyneet kassamyyjän tehtävistä osastovastaaviksi ja sen myötä esimiehen kasvupolulle.

Esimiestyössä kehittymistä ovat tukeneet työssä oppiminen omassa myymälässä, lähiopetus ja lähiesimiestyön ammattitutkinnon suorittaminen.

Oppiminen ja kehittyminen ovat näkyneet kaikkien opiskelijoiden arjessa hyvänä asenteena ja innostuneisuutena. He ovat onnistuneet jakamaan positiivista asennetta ja intoa myös omiin tiimeihinsä.

Oppimisen myötä opiskelijoiden aktiivisuus sekä rohkeus tarttua erilaisiin haasteisiin ja ongelmiin on kasvanut. Tämä näkyy työpaikalla erilaisina kehitysideoina, osallistuttamisena sekä parempana tiedon jakamisena tiimeissä. Myös asiakaspalvelulupausten täyttäminen sujuu esimiesvalmennettavilta hienosti ja he näyttävät omalla toiminnallaan esimerkkiä toisille.